Olvassa el az alábbi szöveget egy szakképzésben tanulói fórumból. Keressen példákat a netikett megsértésére.
Jack_94: van valakinek valamije az előadáshoz Tennessee Williamsről? 😉
Anita: gyűjtögetem az infókat… OMG… olyaaaaan unalmas!!!
Gizmo: lásd itt: www.linkownia/tekst/gim/polski_22.html
User124: ezen a linken teljesen más dolgok vannak, mint amit Jack kért! Miért csalsz????
Anita: nekem már vannak képeim!!! 😉
Anita: majd csak beleférnek ^^
Anita: csak én még mindig nem találom az egyik szöveget… sehol sincs meg
Anita: kerestem és kerestem és kerestem és kerestem……. úgy tűnik, hogy sehol sincs SEGÍTSÉG!!!! ;
Anita: minek jönnek ilyen nehéz feladatokkal. MIÉRT KÉRDEM!!!
Anita: van valami ötleted, hogy hol keressem! Egy életrajzi jegyzetnek, amiben leírja a fiatalkorát, hosszúnak kell lennie…..
Anita: ez borzasztóan unalmas… 😐
Anita: el akarok menni valahova, ahelyett, hogy itt ülnék….
Gizmo: @User124: megint valami idióta akarja más munkáját átvenni és sajátjaként bemutatni!!!!!???? Micsoda idióta. Lop és kész, ennyi!!! Ismerek ilyen embereket, ha 5öt kap üvölt, mint egy hülye!!!
User124: senki nem kényszerít arra, hogy beszélj. És miért spammeled a fórumot? <nonono> 😉
Gizmo: te hülye vagy! Ha hagyod magad kirabolni, az a te dolgod! Én spammelek? @Anita: TUDOD, HOGYAN HASZNÁLJÁK AZ ENTER?????? Nem tanították még az iskolában? Lehet, hogy használati utasítást kellene írnom, de akkor azt mondanád, hogy felesleges információkkal spammelek…..
Jack_94: Nem értem mi a probléma. Olvastam a többi hozzászólásodat – csak támadod az embereket @Anita: ne aggódj, mindenkivel ezt csinálja….
Gizmo: ó, milyen szépen védekeznek a kockák. Biztos megtanulták, hogyan kell lopni a bérlőiktől, és most már csinálják is. Semmi munka, semmi erőfeszítés, semmi stressz. Szánalmasak vagytok!
User124: te magad is bolond vagy! A szüleiknek legalább volt mire megtanítani őket. A te szüleid nem tudnak semmit, így nincs mit tanítaniuk neked… bocsánat!!!
Jack_94: szóval van valakinél anyag? Azt sem tudom, hol kezdjem el keresni 🙁
Gizmo: hogy mered sértegetni a szüleimet! Fogalmad sincs, hogy min mentek keresztül, nem úgy, mint a tieid, ők nem tanítottak meg téged arra, hogy ne lopj. Hogy nevelhettek így!
@Jack_94: légy továbbra is lusta, mi… egy udvariatlan gyökér!!!
Anita: Egy barátom nemrég elvitte a fogalmazásomat és sajátjaként adta be egy másik iskolában. Ilyesmik még mindig előfordulnak. Valójában semmi sem segít a csalókon….
Anita: és mi van az enterrel…
Anita: ?
Anita: azért kérdezem, mert nem tudom, mire gondolsz 😉
Anita: látta valaki a Wednesdayt? OMG imádom ezt a sorozatot! ;-))))
User124: hagyd az enyémet, én is hagyom a tiédet! Jack pedig tulajdonképpen maga is végezhetne egy kis munkát… jót tesz az egészségnek ;]
Gizmo: haver te vagy User124!!! A durvaságot a neten ki kell irtani! A sorozat olyan hülye, mint a bal lábadról a cipő. Keress valami jobbat …:-/
User124: én is láttam és nekem sem tetszett! Unalmas volt.
Anita: kár érte, de még tanulnom kell.
Anita: ;(
Janek_94: emberek! Ez nem a sorozatokról szóló fórum. Van valakinek ilyen anyaga! Nagyon nagy szükségem lenne rájuk!
User124: te még itt vagy?
Anita: nem adom ki a disszertációmat… keressétek meg magatok 😉